Van Hal Adviespraktijk
Vitality, ageing and a life with dementia

Onze concepten

Met onze concepten willen we de onafhankelijkheid en zelfvoorzienendheid van mensen maximaliseren. De ondervindingen van gerealiseerde concepten zijn uitstekend en omvatten meer tevredenheid, een gevoel van verbondenheid, ondersteuning om te leven en te sterven, verminderd medicijngebruik, significante veranderingen in responsief gedrag, verhoogde eetlust, gezond gewicht, betere slaap en meer betrokkenheid bij de gemeenschap.

Wij bevorderen en stimuleren onafhankelijkheid en zelfvoorzienendheid. We ondersteunen mensen om gracieus ouder te worden, samen met vrienden en familie en te genieten van de geneugten van het leven.

Wij organiseren professionele ondersteuning in de buurt om zo nodig de juiste keuzes te maken voor de volgende reis.

We moedigen actief ouder worden aan en stimuleren alles te doen wat al jaren gebeurt. Vrije tijd en leefplezier. Cultuur, recreatie, religie, sociale kansen en, op een dieper niveau, verbinding met een gelukkige tijd van het leven.

Wij omarmen het leven volgens uw eigen levensstijl, uw eigen favoriete muziek, uw favoriete plek!

We respecteren tradities in cultuur en eten.

Genieten van het leven, traditioneel eten, eten volgens je levensstijl en altijd oog voor persoonlijke voorkeuren.

De boomers en zelfs de generatie X zullen heel wat zaken anders aanpakken en eisen stellen in de zorg voor ouderen. De industrie en zorgverleners moeten zich nu voorbereiden op die toekomst. De nieuwe generatie is een heel andere klant dan de huidige generatie, die eraan gewend was dankbaar te zijn voor alles wat hen werd aangeboden. Boomers zijn opener en eisen rechten op. Ze zijn gewend aan het herdefiniëren en creëren van de nieuwe markten.

Onze trends in huisvesting

Dementia villages.

Senioren samenwonen met jongere huurders.

Nieuwe modellen met een holistische kijk op hoe we succesvol leven bij de senioren bevorderen.

Een opleving van stedelijke huisvesting.
Meer hoogbouw.

Woningen gebouwd in de buurt van winkels, openbaar vervoer en universiteitscampussen, met een grotere nadruk over intergenerationeel leven.

Gedeelde huisvesting en co-housing modellen.